Utställning

Utställning

Vill ditt företag medverka i utställningen?

I anslutning till konferensen kommer det att anordnas en utställning där företag och leverantörer från branschen får tillfälle att presentera sin produkter och tjänster. En utställarplats på KEM 2024 omfattar utställaryta 3×2 meter i två dagar.

I varje utställarplats ingår det 1 styck deltagarkort, kaffe, luncher samt gemensamt mingel i utställningslokalen. Utställningslokalen är belägen i direkt anslutning till konferenslokalen och alla utställare är självklart välkomna att medverka i det ordinarie konferensprogrammet. Utställare på KEM 2024 medverkar med företagets logotyp på allt marknadsföringsmaterial.

Medverkande företag

Utställning

Utställningsfakta

Här hittar du allt du behöver veta om utställningen på Kem 2024.

 • Plats

  Sundspärlan, Fältarpsvägen, Helsingborg.

 • Datum

  17-18 april 2024

 • Pris

  12.900 kronor exkl. moms för en utställarplats i två dagar omfattande bord inkl. 2 stolar samt 1 st deltagarkort. I avgiften ingår kaffe, luncher och mingel. Som utställare har du naturligtvis tillgång till samtliga föreläsningar på konferensen. Extra utställarkort/deltagarkort kostar 1.475 kronor exkl. moms/st (ord. pris 4.350 kronor exkl. moms).

 • Kontaktperson

  Gustaf Erichs
  Informationsbolaget
  0708-33 43 63
  gustaf@informationsbolaget.se

KEM 2024

En nationell konferens som riktar sig till kemansvariga och beslutsfattare inom företag och organisationer och myndigheterna som hanterar, förvarar eller på något sätt arbetar med kemikalier i sin verksamhet.

© 2024 Kem2024.se

Kontakt

Har du några frågor eller behöver mer information så kontakta oss gärna.

Arrangörer

KEM 2024 arrangeras av Räddningstjänsten Skåne Nordväst och Informationsbolaget.